طرز تهیه فرنی با آرد گندم ، دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، تا به حال این احساس را داشته اید که دلتان بخواهد یک چیز گرم مثل سوپ بخورید اما وقت کافی برای درست کردن آن نداشته باشید؟ یا مثلا یک روز سرد زمستانی است و دلتان یک خوراکی گرم بخواهد که سیرکننده هم باشد؟ خب! پس قطعا داشتن یک فرنی با آرد گندم برترین گزینه برای شماست. چون هم مواد اولیه آن برخلاف فرنی با آرد برنج همواره در دسترس است و هم در کمتر از 20 دقیقه می توانید آن را آماده نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه فرنی با آرد گندم ، دسری مقوی و خوشمزه

در ادامه این مطلب از کتاب کاله، با هم طرز تهیه فرنی با آرد گندم را به همراه کلیه جزئیات و نکات مهم برای تهیه برترین فرنی را فرا می گیریم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد گندم

  • آرد گندم یک قاشق غذاخوری
  • شیر یک پیمانه
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • گلاب به اندازه لازم
  • کره به اندازه لازم

طرز تهیه فرنی با آرد گندم

1- هم زدن آرد گندم و شیر سرد، اولین مرحله پخت فرنی آرد گندم

اولین مرحله برای تهیه فرنی با آرد گندم این است که نصف شیر را در یک کاسه بریزید و آرد گندم را به آن اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا آرد به درستی و به صورت کامل در شیر حل گردد.

نکته مهم:

  • برای بهتر حل شدن آرد باید حتما آن را در شیر سرد حل کنید.
  • در صورتی که شیر در دسترستان نیست می توانید به جای شیر از آب بهره ببرید، فقط خوب است این را بدانید که طعم و مزه ای که شیر به فرنی می دهد را آب نمی دهد پس ترجیحا از شیر بهره ببرید.

2- مخلوط کردن کل مواد فرنی و هم زدن مداوم

آخرین مرحله از تهیه فرنی آرد گندم این است که شیر به جای مانده را روی حرارت اجاق بگذارید و سپس مخلوط شیر و آرد گندم را که خوب مخلوط شده اند به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس بعد از این که فرنی تا حدودی به غلظت افتاد باقی مواد یعنی گلاب و شکر را اضافه کنید و باز هم همچنان هم بزنید.

هم زدن مواد را حداقل 15 دقیقه ادامه دهید تا فرنی شما کامل غلیظ گردد. آنقدری که نه شل باشد نه به سفتی ماست باشد. بعد از آن فرنی شما آماده است. نوش جان!

نکات مهم:

  • اگر می خواهید فرنی شما خوشمزه تر باشد می توانید همزمان با اضافه کردن شکر، اندازهی پودر دارچین و پودر هل هم اضافه کنید.
  • اضافه کردن اندازهی کره هم می تواند به خوشمزه تر شدن فرنی یاری کند.
  • مهمترین نکته در تهیه فرنی این است که از هم زدن آن غافل نشوید.

نکاتی برای تهیه فرنی با آرد گندم

فرنی از آن دسته دسرهاست که درست کردنش آسان است اما قطعا با تکرار پختن آن، هر بار فرنی بهتری خواهید داشت. اما خوب است باز در تهیه انواع فرنی همواره نکات زیر را مدنظر داشته باشید:

پخت فرنی به روش های مختلف

همانطور که فرنی را می توان به روش های مختلف و با آرد و نشاسته های مختلف پخت، می توان حتی در پخت فرنی با آرد گندم هم جایگزین های مختلفی برای مواد انتخاب کرد. مثلا اگر شیر دم دستان ندارید می توانید فرنی با آرد گندم بدون شیر تهیه کنید.

یا حتی می توانید از ترکیب آرد گندم و نشاسته برای تهیه این دسر بهره ببرید و به این ترتیب فرنی با آرد گندم و نشاسته داشته باشید.

  • طرز تهیه فرنی شکلاتی با عکس مرحله به مرحله و تمام خواص این دسر مقوی
  • طرز تهیه فرنی با نشاسته ؛ یک دسر ساده و خوشمزه

روش تزئین فرنی

فرنی آرد گندم را هم می توانید مثل هر فرنی دیگری با انواع مواد از جمله پودرهای پسته، نارگیل یا هل و دارچین تزئین کنید یا از خلال بادام بهره ببرید. فقط به خاطر داشته باشید تزئین فرنی کار سختی نیست و به علاقه و ابتکار شما بستگی دارد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه فرنی با آرد گندم ، دسری مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فرنی با آرد گندم ، دسری مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید