خواص گیاه گل ختمی

به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، گل ختمی تنها برای برای مصرف در باغبانی مورد استفاده قرار نمی گیرد، این گیاه مزایای فراوانی برای سلامتی دارد که در ادامه از تمام این خواص آگاه خواهید شد.

خواص گیاه گل ختمی گل ختمی در خیلی از کشورها به عنوان داروی گیاهی شناخته می گردد. این گیاه بومی اروپا، آفریقا و آسیا است و رنگ های متنوعی از سفید، قرمز و بنفش دارد و ریشه و برگ های این گیاه نیز خواص فراوانی دارد.

گل ختمی در فرهنگ های مختلف به عنوان گزینه ای برای درمان چندین بیماری کاربردی است. در ایران از خواص درمانی گل ختمی به صورت دم نوش برای کاهش فشار خون و کلسترول بالا استفاده می گردد. البته باید اشاره کنیم که قسمت های مختلف این گیاه از جمله گلبرگ ها، برگ، ریشه و ساقه خواص دارویی متفاوتی دارند و بیشترین کاربرد دارویی گل ختمی برای درمان مسائل تنفسی و برونشیت است. از ریشه، برگ و گل های گیاه ختمی جهت مصارف دارویی و بهداشتی و آرایشی بهره برداری می گردد. علاوه بر این زیبایی این گل موجب شده است تا از آن برای زیباسازی و زینت دادن باغ ها و گل خانه ها استفاده گردد. گل ختمی طبیعت سرد و تر دارد.

از برگ، گل و ریشه ختمی جهت درمان بیماری های تنفسی، تقویت پوست و مو، درمان مسائل دستگاه مجاری ادراری، نرم کردن تمام قسمت های بدن و التیام بخشیدن به برونشیت های ریه ها استفاده می گردد. مالیدن کمپرس ختمی روی زخم ها و سوختگی ها هم یک راه درمانی ثمربخش است.

خواص دارویی گل ختمیدرمان یبوست

درمان مسائل تنفسی

برطرف سرفه های خشک

درمان گلو درد

تنظیم عادت ماهیانه

درمان چربی و شوره سر

خواص دارویی ریشه گل ختمیدرمان ناراحتی های پوستی و نرم شدن پوست

درمان سرفه های خشک

تب بر

درمان اسهال خونی

افزایش ادرار و برطرف ناراحتی های دستگاه ادرار

برطرف تورم

کنترل قند خون

خواص برگ گل ختمیبرطرف کردن دمل و ورم پستان و معده با استفاده از ضماد برگ گل ختمی

تسکین شکستگی ها با استفاده از ضماد برگ گل ختمی

تسکین درد سیاتیک

ورم بناگوش

گل ختمی یکی از گیاهان دارویی است که برای سلامتی و درمان بیماری ها فواید زیادی دارد . رد ادامه این مطلب با ما همراه باشید.1

گل ختمی برای درمان تب:تب می تواند نشانه این باشد که بدن شما در برابر حضور باکتری ها یا ویروس هایی که به سنگر سیستم ایمنی حمله می نمایند، دفاع می نماید. در این نقطه، گل ختمی می تواند فردی که تب دارد را درمان کند.

چیزی که باعث می گردد گل ختمی برای درمان تب داشته باشد، وجود خواص ضد عفونی اش است. این گیاه به برطرف گرفتگی بینی و درمان علائم سرماخوردگی یاری خواهد نمود ، که منجر به درمان طبیعی تب می گردد.

این منفعت از زمان های باستان مورد استفاده قرار گرفته است، بنابراین شک نداشته باشید که از گل ختمی به عنوان درمان تب بهره ببرید. برای این نکات، شما می توانید یک فنجان چای گل ختمی را برای تسکین تب بنوشید.

گل ختمی برای التیام زخم ها:در حقیقت، بسیاری از انواع گیاهان برای التیام زخم ها و کبودی ها مفید هستند. گیاهانی دارای اثرات ضد التهابی هستند، درد زخم ها و کوفتگی را کاهش می دهند.

این در خصوص گل ختمی نیز صادق است. معین شده است که فواید سلامتی آن به گونه ای است کخ به التیام سریع تر زخم ها یاری می نماید.

این گیاه باعث کاهش درد ناشی از آسیب می گردد. برای درمان زخم، شما می توانید برگ های گل ختمی را بجوشانید و آن را به منطقه آسیب دیده اعمال کنید.

درمان نیش مار با گل ختمی:اگر مار شما را نیش بزند، گل ختمی آماده است که به شما یاری کند. نشان داده شده است که گل ختمی در درمان خارش از گزش حشرات مفید است.

هم چنین به تسکین ناراحتی سوختگی نیز یاری خواهد نمود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که برگ های خرد شده این گیاه را به منطقه آسیب دیده اعمال کنید.

گلی ختمی برای درمان گلو درد:همه ما تقریبا با این خاصیت گل ختمی آشنا هستیم و میدانیم جوشانده گل ختمی نسخه عالی طب سنتی برای درمان گلو درد است ، شما می توانید چای از گل ها، دانه ها و ریشه هایش را مصرف کنید علاوه بر این، شما می توانید شکر و عسل را برای شیرینی چای اضافه کنید.

چای گل ختمی می تواند به شما یاری کند تا بعضی بیماری ها را درمان کنید. برای مثال، این کار برای درمان گلو درد ، خوب خواهد بود. توصیه می گردد که این چای را برای درمان سرفه خشک و جلوگیری از سوزش گلو بنوشید.

گل ختمی برای درمان سرماخوردگی:علاوه بر توانایی گل ختمی برای درمان گلو درد، این گیاه می تواند برای درمان تب و سرماخوردگی هم مفید باشد. شما می توانید این چای را از دانه ها، ریشه ها و گل های گل ختمی تهیه کنید.

بعد از آن می توانید این چای گیاه را بنوشید تا تب و سرماخوردگی را کاهش دهید که به اثرات التهاب بدن مرتبط است. این چای به افزایش گردش بدن و سم زدایی یاری خواهد نمود. در واقع، این چای گیاهی بدن شما را آرام خواهد نمود.

گل ختمی برای تسکین مسائل تنفسی:چیزی که باعث می گردد گل ختمی به چنین درمانی طبیعی تبدیل گردد، این است که می تواند به تسکین مسائل تنفسی یاری کند.

شما می توانید برای درمان مسائل تنفسی مانند آسم و گرفتگی بینی، چای گل ختمی بنوشید. در واقع می توانید به سادگی ریشه آن را آسیاب کنید و آن را به عنوان یک چای تهیه کنید.

گل ختمی برای تسکین گلو و بیماری ها بسیار ارزشمند خواهد بود.از این رو، چون گل ختمی طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه می دهد، پس می توانید این گیاه را به عنوان درمان های طبیعی خانگی خود داشته باشید.

گل ختمی برای تسکین تب خال:تب بالا ممکن است به خودی خود یک بیماری نباشد، اما مطمئناً می تواند احساس شما را بد کند. تب را با یک اندازه غذای گرم که با ریشه های خشک شده و گل های تازه آماده است، پایین بیاورید.2

خواص گل ختمی برای مو:داشتن موهای زیبا، رویای بسیاری از افراد است زیرا موی زیبا، نشانه زیبایی و لطافت است. روغن گل ختمی، قرن ها برای داشتن موی خوب، به کار رفته است.

مایع لزج موجود در این روغن به تنظیم و از بین بردن باکتری ها و دیگر آلودگی های موجود در پوست سر یاری می نماید.

این روغن برای پوست سر خشک و دچار خارش، بسیار توصیه می گردد زیرا به بقای رطوبت در پوست سر یاری می نماید. این روغن، حاوی ترکیباتی است که مو را نرم و صاف نموده و ظاهری زیبا به آن می دهند.

روغن گل ختمی مانند یک عامل ضد شنمایندگی عمل می نماید که از ریزش مو جلوگیری نموده و آن را کاهش می دهد و رشد مو را تسریع می نماید.

با استفاده منظم از ختمی به عنوان نرم نماینده، موهایی براق و صاف خواهید داشت. در واقع، از خشکی مو خلاص می شوید.

خواص گل ختمی برای تغذیه:پودر گل ختمی، بسیار مغذی است و فرد را سالم و سرحال نگه می دارد! فلاونوئیدهای موجود در این گیاه، بسیار فیبری هستند و به این گیاه، خواص ضدالتهابی می دهند که به کاهش و برطرف ورم یاری می نماید. می توان این گیاه را با عسل به کار برد تا باعث عملکرد بهتر و سریع تر لوله گوارش گردد. گیاه گل ختمی، سرشار از کلسیم است و پودر آن در پودرها و خمیرهای دندان به کار می رود و کلسیم را برای دندان تامین می نماید. مایع لزج موجود در این گیاه، برای عملکرد مناسب بدن لازم است. کربوهیدرات ها، فلاونوئیدها و ساکاروز موجود در این گیاه، به تنظیم سطح قند خون فرد نیز یاری می نماید.3

پی نوشت:

1.www.article.tebyan.net

2.www.namnak.com

3.www.saednews.com

منبع: راسخون

به "خواص گیاه گل ختمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص گیاه گل ختمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید