خوشمزه ترین خورشت مرغ با رب انار
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، مرغ و آلو با رب انار طعم ملس و خوشمزه و متفاوتی دارد و با وجود رب انار و آلو کمی شکر مزه ها متعادل می گردد.
مرغ و آلو با رب انار و هویج یکی از روش های خوشمزه برای تهیه یک غذای سنتی ایرانی است که از ترکیب مرغ و رب انار به همراه کمی گردو تهیه می گردد. شما می توانید از هر قسمت مرغ که دوست دارید برای تهیه آن استفاده و به همراه برنج زعفرانی این مرغ خوشمزه را سرو کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ و آلو با رب انار و هویج
- مرغ 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- هویج 2 عدد
- برگ بو 2 عدد
- زنجبیل 1 قاشق چای خوری
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- آلو 8 عدد
- پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
- انار دان شده 2 قاشق سوپ خوری
- گردو آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ و آلو با رب انار و هویج
می توانید برای مهمانی خود یک غذای تازه و خوشمزه تهیه کنید.
مرحله اول
ابتدا باید آلو های خورشتی را به همراه کمی آب گرم خیس کنید و کنار بگذارید تا نرم گردد. سپس مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه و زعفران مزه دار کنید و خوب هم بزنید. می توانید از ران یا سینه بهره ببرید.
مرحله دوم
در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید. هویج را نیز پوست بگیرید و خرد کنید. مرغ را داخل قابلمه قرار دهید و به صورت لایه ای هویجک، پیاز، سیر رنده شده، زنجبیل و برگ بو را بریزید و یک استکان آب به مواد اضافه و حرارت را کم کنید تا مرغ بپزد.
مرحله سوم
در ادامه باید گردو را از قبل آسیاب کنید تا پودری گردد. بعد داخل یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته گردد. سپس به مواد 2 پیمانه آب سرد اضافه و بعد آلو های خیس خورده را بریزید. اگر به غذاهای مرغی علاقه دارید، مرغ دوغی، طعم متفاوت و پخت آسان + ویدیو را ببینید.
مرحله چهارم
در ادامه باید دانه های انار را ریخته و صبر کنید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را کم نموده و زمان دهید تا دانه های انار بپزد. در یک ظرف جداگانه باید رب گوجه را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد. بعد رب انار را به مخلوط فوق اضافه کنید و وقتی سس حسابی جا افتاده و غلیظ شد، نمک را مقدار کنید. می توانید سس مرغ و آلو با رب انار و هویج را به صورت جداگانه هم سرو کنید.
فوت و فن های مرغ و آلو با رب انار و هویج
- می توانید از کمی شکر نیز در تهیه سس بهره ببرید.
- مرغ ها را از شب قبل مزه دار کنید و بعد بپزید.
- مرغ ها را سرخ و در کنار سس مخصوص آلو و رب انار سرو کنید.