طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات به ساده ترین روش در خانه

به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، پخت کوکی علاوه بر طعم دلپذیر آن، تفریح خوب و آرامش دهنده ای است که می توانید با کم ترین امکانات و بدون تجهیزات خاصی یعنی با دو عدد کاسه و یک چنگال انجامش دهید و عطر بی نظیر شیرینی و کوکی را در خانه پخش کنید. کوکی داغ شکلاتی با طعم بی نظیر قهوه پیشنهاد اینبار ما برای تهیه یک بیسکوئیت خانگی ترد و خوشمزه است. کوکی قهوه و شکلات را می توانید با دستورالعملی که در اختیارتان قرار دادیم تهیه نموده و برای دو تا سه هفته داخل ظرفی در بسته نگهداری کنید. این کوکی های خوشمزه و مجذوب کننده در کنار یک فنجان شیر داغ بی نظیر خواهند شد و انرژی خوبی به شما می دهد. ما برای تهیه این کوکی ها از پودر کاکائو و پودر اسپرسو و برای شیرین شدن آن هم از ملاس استفاده کردیم که یک شیرین کننده طبیعی است. در ادامه با طرز تهیه این بیسکوئیت قهوه و شکلات همراه ما باشید.

طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات به ساده ترین روش در خانه

مواد لازم برای تهیه کوکی قهوه و شکلات

  • کره پاستوریزه کاله (ذوب شده) خرید آنلاین 100 گرم
  • پودر کاکائو نصف فنجان
  • شکر یک فنجان
  • ملاس دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • عصاره وانیل یا پودر وانیل یک قاشق چای خوری
  • پودر قهوه اسپرسو یک و نیم قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره یک ونیم فنجان
  • جوش شیرین یک ونیم قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات

مرحله اول

برای تهیه کوکی با طعم قهوه و شکلات یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و پودر کاکائو، ملاس و کره پاستوریزه ذوب شده را با هم مخلوط کنید. داخل یک کاسه میانه دیگر آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. یک فنجان شکر، تخم مرغ، عصاره وانیل و پودر قهوه اسپرسو را به مخلوط کره اضافه کنید. مواد را به یاری یک لیسک هم بزنید و آرد و جوش شیرین را هم اضافه کنید. وقتی خمیر یکدستی به دست آوردید روی خمیر را بپوشانید و به مدت حداقل یک ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید.

مرحله دوم

پس از گذشت یکساعت وقتی خمیر آماده پخت شد، فر را روی دمای 350 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قاشق غذاخوری از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید و در شکر بغلتانید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کوکی ها را با فاصله روی کاغذ بچینید.

مرحله سوم

سینی را داخل فر قرار دهید و کوکی ها را به مدت 10-12 دقیقه بپزید تا زمانی که پف نمایند و آغاز به ایجاد ترک نمایند. حواستان باشد بیش از حد آن ها را نپزید. سپس کوکی ها را از فر بیرون بیاورید و آن ها را روی توری مخصوص فر قرار دهید و بگذارید تا کاملا خنک شوند. کوکی قهوه و شکلات شما آماده سرو است و می توانید آن را در کنار یک لیوان شیر کامل یا سولاته کاپوچینو نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات

  • اگر از اندازه خمیر بیشتری برای هر کوکی استفاده می کنید به نسبت زمان پخت را حدود یک تا دو دقیقه افزایش دهید.
  • خمیر کوکی را می توانید داخل قالب هایی با شکل های مختلف بریزید و کوکی های با شکل های مجذوب کننده و متفاوت داشته باشید.
  • اگر زمان کافی برای تهیه خمیر کوکی را ندارید اما دوست دارید تجربه پخت کوکی های خوشمزه را در خانه داشته باشید پیشنهاد می کنیم از خمیرهای کوکی آماده پمینا بهره ببرید
  • برای تزئین کوکی ها می توانید از اندازهی پودر کاکائو بهره ببرید.
  • شما بعلاوه می توانید اگر دوست داشتید از چیپس های شکلات هم برای این کوکی ها بهره ببرید.
  • اگر در پی دسرهای بیشتری با قهوه هستید پیشنهاد می کنیم کوکی قهوه ترک و کیک قهوه خیس را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات به ساده ترین روش در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی قهوه و شکلات به ساده ترین روش در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید