طرز تهیه شیرینی ماکارون حرفه ای

به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، شیرینی ماکارون، نوعی شیرینی فرانسوی است که با سفیده تخم مرغ و شکر درست می گردد و معمولا وسط آن با شکلات، مربا یا خامه پر می گردد. این شیرینی به خاطر طعم و رنگ های مختلف محبوبیت زیادی دارد. شیرینی ماکارون به صورت سنتی دارای طعم تمشک کوهی و شکلاتی است اما امروزه با رنگ و طعم های مختلفی درست می گردد.

طرز تهیه شیرینی ماکارون حرفه ای

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون

  • سفیده تخم مرغ سه عدد
  • شکر سفید 50 گرم
  • پودر بادام 120 گرم
  • نمک یک چهارم قاشق سوپ خوری
  • پودر شکر 200 گرم
  • رنگ خوراکی به مقدار لازم
  • کرم تارتار یک چهارم قاشق مربا خوری

مواد لازم برای تهیه کرم شاه توت

  • شکر 60 گرم
  • کره کاله خرید آنلاین 60 گرم
  • تمشک یا شاه توت 150 گرم

طرز تهیه شیرینی ماکارون

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ماکارون ابتدا سفیده تخم مرغ ها را از شب قبل داخل یخچال نگه داشته و هنگام استفاده چند دقیقه زود تر از یخچال خارج کنید تا دمای آن با محیط برابر گردد.

از طریق یک همزن برقی، سفیده ها را هم بزنید تا کمی پف کند سپس شکر سفید و کرم تارتار را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید. توجه کنید سفیده باید آنقدر سفت شده باشد که وقتی ظرف را وارونه می کنید، مواد تکان نخورد.

رنگ خوراکی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید، در نظر داشته باشید که شیرینی بعد از پخت 2 تا 3 درجه روشن تر می گردد. بهتر است از رنگ های ژله ای با کیفیت خوب بهره ببرید.

مرحله دوم

پودر بادام و شکر را الک نموده و به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. این قسمت مهم ترین قسمت پخت شیرینی ماکارون است، اگر مقدار هم زدن مواد به مقدار کافی نباشد، ماکارون ها ترک خورده و سطح صاف و یکدستی نخواهند داشت اگر بیش از حد نیز زده شوند، پایه ماکارون ایجاد نمی گردد؛ در واقع غلظت مواد باید طوری باشد که وقتی مواد را با یک قاشق برمی دارید، مواد نباید از قاشق بریزد. بر حسب تجربه 70 مرتبه هم زدن کافی است.

مرحله سوم

روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید، مواد را داخل قیف ریخته و روی کاغذ دایره هایی به قطر 3 سانتی متر فرم دهید. فاصله بین طرز تهیه شیرینی ماکارون را رعایت کنید.

برای جلوگیری از ترک خوردن ماکارون ها، چند مرتبه سینی را روی میز کار بزنید تا حباب ها از خمیر بیرون آیند سپس بگذارید 20 تا 30 دقیقه حتی یک ساعت بیرون فر در دمای محیط بمانند.

هنگام قرار دادن سینی در فر ماکارون ها نباید چسبناک و خیلی خشک باشند.

دمای فر را به 300 درجه فارنهایت کاهش دهید، سینی را داخل فر بگذارید و بعد از 10 دقیقه سینی را سر و ته کنید (زمان پخت 20 دقیقه). سینی را از فر خارج نموده و پس از خنک شدن ماکارون ها را جدا کنید.

طرز تهیه کرم شاتوت

کره را با همزن برقی هم بزنید تا کمرنگ گردد سپس شکر را آرام آرام اضافه کنید. 3 قاشق غذا خوری آب شاه توت به کرم کره ای اضافه نموده و هم بزنید سپس مخلوط را داخل قیف بریزید. ماکارون ها را برگردانده کرم شاتوت را روی یکی ریخته و ماکارون دیگری روی آن قرار دهید سپس در ظرفی مناسب چیده و میل کنید.

شیرینی ماکارون فرانسوی را با هر طعم و رنگی که دوست دارید، می توانید درست کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیرینی ماکارون حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی ماکارون حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید