عوارض و خطرات احتمالی کاشت مو چیست؟

به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، فرآیند کاشت مو معمولاً زمانی ایمن است که از طریق یک جراح پلاستیک و یکی از بهترین مرکز کاشت مو مثل کلینیک ترانسپلنت واجد شرایط و با تجربه انجام شود. با این حال، افراد در واکنش های فیزیکی و توانایی های طبیعی بدن بسیار متفاوت هستند و نتیجه هرگز کاملاً قابل پیش بینی نیست و مانند هر عمل جراحی، عفونت، تورم ممکن است رخ دهد. در روش های کاشت مو، این خطر وجود دارد که برخی از پیوندها دچار ریزش مو شده و مجدداً در محل تازه طبیعی رشد کند. به طور کلی قصد داریم در این مقاله در مورد عوارض و خطرات احتمالی کاشت مو توضیحات کاملی ارائه دهیم.

عوارض و خطرات احتمالی کاشت مو چیست؟

کاشت مو چیست؟

ریزش مو یکی از مشکلاتی است که بسکمک از افراد از آن رنج می برند که درمان های دارویی اغلب به صورت دائمی نمی باشند، بنابراین کاشت مو بدون جراحی بهترین راه حل در چنین مواردی است. کاشت مو به عنوان نوعی فرآیند درمانی شناخته می شود که به پر کردن نواحی خالی مو در سر کمک می کند و این فرآیند با استفاده از تکنیک های مختلف انجام می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به جهت کاشت مو در تهران حتما به سایت کلینیک ترانسپلنت (clinichairtransplant.ir) مراجعه کنید.

فرآیند کاشت مو نوعی تنظیم مجدد برای رشد موی فرد با برداشتن بخشی از مو و پوست واقع در انتهای پوست سر و پشت او و انتقال آن به نواحی مختلف سر است. به طور کلی کاشت مو یک فرآیند پزشکی است که سال هاست در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و هدف آن رشد مجدد موها از ریشه به منظور رهایی از طاسی است.

عوارض کاشت مو در کلینیک های نامعتبر

دو عامل بسیار مهم وجود دارد که باعث ایجاد عوارض کاشت مو تأثیر می گذارد. عامل اول کلینیک و مرکز کاشت مو و دومین عامل مراقبت های بعد از عمل است. شما با مراجعه به کلینیک کاشت مو ترانسپلنت که یکی از بهترین مرکز کاشت مو در تهران که دارای تجهیزات و ابزار مدرن، همکاری با جراحان ماهر و تیم درمانی حرفه ای است. احتمال عوارض کاشت مو بسیار کاهش می یابد. برخی از عوارض مانند عفونت، تورم، درد، باقی ماندن جای زخم، شل شدن پوست سرو... است که با علت رعایت نکردن دستورالعمل ها و مراقبت های بعد از کاشت رخ می دهد.

این عوارض یا به علت سهل انگاری بیمار و یا عدم ارائه اطلاعات کافی از طریق کلینیک است. در زیر با بررسی دقیق این عوارض اهمیت دو عامل ذکر شده را بهتر درک خواهید کرد. برای کاهش بروز عوارض کاشت مو باید شرایط هر بیمار به صورت متمرکز بررسی و پس از مشاوره های لازم به صورت جداگانه انجام شود.

باقی ماندن جای زخم

از تجمع کوچک زخم ها و ایجاد واکنش عفونت در ناحیه ریشه های مو که کاشت در آن قرار داده شده است، ایجاد می شود و تظاهرات التهاب قرمزی موضعی خفیف است که اغلب با باقی ماندن جای زخم همراه است. زمانی که پزشک کلینیک تکنیک لازم برای کاشت مو را برای بیمار ارائه ندهد در نتیجه مشاهده خط اسکار و باقی ماندن جای زخم است. این ها را می توان با مصرف کرم یا داروهای مخصوص و استفاده از کمپرس در محل زخم تسکین داد.

درد

درد یک واکنش رایج در بیماران زیبایی است، اما بیمارانی که تحت عمل برداشتن واحد فولیکولی قرار می گیرند نیز ممکن است از درد در ناحیه اهداکننده شکایت داشته باشند. ممکن است هیپو و هیپراستزی در ناحیه اهدا کننده وجود داشته باشد. چندین مسکن مانند ایبوپروفن، استامینوفن و ترامادول موجود می توانید استفاده کرد. معمولاً با نفوذ ریشه مو پس از عمل روپیواکائین در ناحیه برداشت نواری می تواند به طور قابل توجهی درد ارائه دهد. درد حین یا بعد از جراحی یکی از شایع ترین عوارض کاشت مو است. با تکنیک های جراحی مناسب علاوه بر بیهوشی و مسکن به راحتی می توان از این عوارض پیشگیری کرد.

شل شدن پوست سر

واکنش های بدن با بی حس کننده های موضعی می تواند اشکال مختلفی داشته باشد. در بیشتر موارد علائم آلرژی یا شل شدن پوست سر ناشی از به کار نبردن تکنیک درست استفاده کند. این عارضه به طور کلی با جنبه های روانی همراه است. عارضه شل شدن پوست سر معمولاً به ندرت رخ می دهد. برای جلوگیری از این اتفاق، یافتن مرکز کاشت مو معتبر می تواند توصیه شود.

تورم

تورم از ایجاد یک مایع زیر پوست است که در ناحیه دریافت کننده از عوارض شایع کاشت مو است که معمولاً پس از چند روز خود به خود برطرف می شود. این عوارض را می توان با استروئیدهای خوراکی (کورتیکواستروئیدها) درمان کرد. تورم بعد از عمل یک پدیده شایع در ناحیه اهداکننده و گیرنده است. شستشوی سر از روز سوم و استفاده موضعی آلوئه ورا یا روغن به کنترل مؤثر تورم کمک می کند.

خونریزی

خونریزی خفیف ممکن است پس از کاشت مو اتفاق بیفتد، اما کنترل این عارضه آسان نبست و در اینجا باید توجه داشت که این خطر نادر باعث ایجاد عفونت است. عفونت در هر دو ناحیه گیرنده، همچنین در محل پیوند رخ می دهد. خطر خونریزی بسیار کم بوده و عفونت های جدی نادر است. علت عفونت، بهداشت نامناسب، نشستن روی پوست سر و بیماری های زمینه ای (مانند نقص ایمنی) است. علائم خونریزی شامل عفونت، تورم، قرمزی، درد و تاول همراه است.

چه افرادی نباید مو بکارند؟

کاشت مو یک جراحی بی خطر است اما می تواند عوارضی داشته باشد که ممکن است به شکل ناهنجار هایی مانند درد بعد از عمل، خارش، نارضایتی از نتیجه عمل یا عوارض جراحی مانند عفونت، گشادی زخم یا نکروز پوست باشد. عوارض حین عمل که می تواند در جراحی کاشت مو رخ دهد، شوک آنافیلاکتیک، شوک وازوواگال، تداخلات دارویی، خونریزی کنترل نشده در طول برداشت نواری یا رویداد قلبی است.

کاشت مو بدون جراحی در کلینیک ترانسپلنت امکان پذیر است که برای کسب اطلاعات بیشتر حتما به این بخش مراجعه کنید.

اگرچه بروز چنین حوادثی در کاشت مو ناچیز است، اما هر جراح باید بداند که چگونه از چنین عوارض تهدیدکننده ای پیشگیری و مدیریت کند.

خطرات و عوارض شامل وقایعی هستند که تصادفی رخ نمی دهد، بلکه هنگامی که عوارض ایجاد می شود به این معنی است که درمان مورد استفاده روش خوبی نبوده یا حداقل با فرد تحت درمان سازگاری ندارد. در اینجا لازم به ذکر است که تعدادی از عوارض کاشت مو به عنوان عوارض طبیعی شناخته می شوند. عناصری مانند تورم و قرمزی در محل پیوند رخ می دهند. پزشکان همیشه شاهد عوارض طبیعی بعد از جراحی پلاستیک و غیره در طول فرآیند بهبودی هستند، پس برای بهبود سریع به پزشک مربوطه مراجعه کنید.

جمع بندی

به طور کلی احتمال عوارض بعدی کاشت مو کمتر از یک درصد است. البته این عدد با توجه به بررسی های آماری مقالات صحیح و حوادثی که در کلینیک های نامعتبر رخ داده ذکر شده است. در کلینیک ترانسپلنت با نزدیک به بیشتر از 1000 کاشت مو پیروز و چندین سال تجربه قابل توجه، مفتخریم که با استفاده از بهترین ابزار و کادر پزشکی مجرب و ماهر، احتمال عوارض جانبی را به حداقل برسانیم.

منبع

منبع: فرارو

به "عوارض و خطرات احتمالی کاشت مو چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عوارض و خطرات احتمالی کاشت مو چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید