کروسان، صبحانه فرانسوی
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، کروسان نوعی نان فرانسوی است که بر پایه آرد و شیر درست می گردد.

نان کروسان پای ثابت صبحانه فرانسوی و یکی از نان های سنتی این کشور است. این نان را به راحتی می توانید در منزل تهیه نموده و از خوردن آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه کروسان با وبلاگ وردپرسکارا همراه باشید.
مواد لازم تهیه کروسان :
- آرد: یک و نیم پیمانه
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: یک چهارم لیوان
- خمیر مایه فوری: یک قاشق چای خوری
- آب ولرم: یک چهارم لیوان
- کره: 150 گرم
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه کروسان :
در کاسه ای خمیر مایه، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل کند.
بقیه شکر را با نمک، شیر و 50 گرم کره را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا کره ذوب و مواد مخلوط شوند؛ سپس آن ها را در کاسه ای ریخته و آرد را کم کم به آن افزوده و هم بزنید.
خمیر مایه عمل آمده را به مواد بیفزایید و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر را در ظرفی گذاشته، روی آن را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر دو برابر گردد.
100 گرم کره باقی مانده را روی کاغذ روغنی یا فویل پهن نموده و در فریزر بگذارید تا سرد و سفت گردد.
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه پهن کنید. کره سرد را در مرکز خمیر گذاشته، لبه های خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازه آن یک چهارم گردد.
خمیر را پس از تا زدن 30 دقیقه در یخچال بگذارید؛ سپس از یخچال بیرون آورده و با وردنه روی آن بکشید تا پهن گردد. در آخر خمیر را در کیسه فریزر بگذارید تا یک شب در یخچال بماند.
پس از این مدت، خمیر را روی سطح کار پهن و نازک نموده و به شکل مثلث رول کنید. زرده تخم مرغ را با کمی شیر یا آب رقیق نموده و روی خمیرها بزنید.
خمیرهای رول شده را در سینی فر و با فاصله از هم بچینید؛ سپس سینی را 20 دقیقه در فر بگذارید تا نان ها طلایی و آماده شوند.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، وبلاگ وردپرسکارا را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان خوشمزه برای صبحانه نان دارچینی، گرم و مقوی را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا