طرز تهیه مربا و شربت شاه توت؛ طعمی که زیر دندان می ماند
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، از شاه توت های مجذوب کننده این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم مجذوب کننده را برای ماه های بعد ذخیره کنید.
مواد لازم:
- شاه توت: 1 کیلو
- شکر: 5 لیوان
- آبلیمو: 2 قاشق چای خوری
- آب جوش: 7 لیوان
طرز تهیه و دستور پخت:
1. آب جوش و شکر را مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاه توت هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
2. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.
3. شاه توت های داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که به جای مانده به اسم مربا کنار بگذارید.
4. بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: ایرنا زندگی