دلمه برگ مو با رب انار
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، در تهیه دلمه ها از سبزی مخصوص دلمه استفاده می شود که شما می توانید به صورت تازه یا خشک آن را استفاده کنید.
دلمه برگ مو با رب انار یکی از روش های تهیه دلمه است و شما می توانید با رب انار یک طعم ملس و خوش طعم برای چاشنی دلمه استفاده کنید. دلمه برگ مو با رب انار را می توانید در فصل بهار و تابستان که برگ انگور به وفور پیدا می شود در خانه تهیه کنید. شما می توانید به دلخواه برگ مو را به صورت سیگاری یا بقچه ای بپیچید. با وبلاگ وردپرسکارا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو با رب انار
- برگ مو 30 عدد
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- برنج 1 پیمانه
- سبزی (گشنیز، جعفری، نعنا، ترخون) 300 گرم
- پیاز 2 عدد
- لپه 3/4 پیمانه
- زرشک 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه چاشنی دلمه برگ مو
- آب 1 پیمانه
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- سرکه 3 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار
مرحله اول
ابتدا برنج را چند ساعت خیس کنید و کنار بگذارید. لپه را نیز 1 ساعت بگذارید تا خیس بخورد. سپس سبزی دلمه را تهیه و خرد کنید. برنج را به همراه کمی آب نیم پز و آبکش کنید. لپه را نیز جداگانه بگذارید تا بپزد و کمی نرم شود.
مرحله دوم
در ادامه پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را اضافه و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود. سبزی دلمه را بریزید و به همراه مواد تفت دهید.
مرحله سوم
در ادامه برنج و لپه و زرشک را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و مواد میانی را از روی حرارت بردارید. برگ انگور را بشویید. داخل یک قابلمه میزانی آب بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید و برگ انگور را 1 دقیقه در آب در حال جوش بریزید تا تغییر رنگ دهد. سپس آبکش کنید و آب سرد بگیرید.
مرحله چهارم
داخل برگ مو از مواد میانی قرار دهید و برگ را جمع کنید. می توانید به صورت سیگاری هم بپیچید. کف قابلمه چند برگ قرار دهید و دلمه ها را روی هم به طور فشرده بگذارید و روی دلمه ها یک بشقاب قرار دهید و خوب فشار دهید. 1 لیوان آب روی دلمه ها بریزید و در قابلمه را ببندید و 1 ساعت بگذارید تا بپزد. اگر در حین این 1 ساعت آب مواد تمام شد میزانی آب اضافه کنید. سپس مواد چاشنی را باهم مخلوط و در نیم ساعت انتهایی به دلمه اضافه کنید. در انتها با پیاز داغ و زرشک و لیموترش تزیین کنید.
اگر به دستور غذاهای سنتی علاقه دارید، لپه پلو با مرغ، یک غذای ایرانی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه دلمه برگ مو با رب انار
- نباید از ابتدا چاشنی را اضافه کنید وگرنه برگ ها نمی پزند.
- مواد چاشنی را بچشید و طبق ذائقه خود ترش یا شیرین تر سرو کنید.
- می توانید به جای زرشک از کشمش استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از آشپزی فلافل با سیب زمینی، ارزان و خوشمزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا