طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک پیش غذای متفاوت
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، سالاد تن ماهی یکی از انواع سالاد های سرد است که از ترکیب تن ماهی با خیارشور و سبزیجاتی مانند ساقه کرفس و پیازچه تهیه می گردد. این سالاد خوشمزه به علت داشتن موادی مانند تن ماهی یک میان وعده و یا وعده غذایی اصلی محسوب می گردد. شما می توانید از این سالاد برای تهیه انواع فینگر فود و کاناپ نیز بهره ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد تن ماهی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی
تن ماهی: 1 عدد
خیارشور خرد شده: نصف لیوان
پیازچه خرد شده: نصف لیوان
ساقه کرفس خرد شده: نصف لیوان
شوید تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
جعفری خشک: نصف قاشق غذاخوری
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
سس فرانسوی یا ایتالیایی: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
برگ کاهو: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1 ـ نکات مربوط به سس مایونز
همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید؛ چون همان طور که گفتیم ماست آب می اندازد و باعث زشت شدن ظاهر سالاد می گردد.
2 ـ نکات مربوط به تن ماهی
یکی از نکات بسیار مهم در خصوص مصرف تن ماهی جوشاندن آن است. قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش قرار دهید، طوری که آب کاملاً قوطی را احاطه کند. جوشاندن تن ماهی پیش از مصرف موضوعی است که متخصصان علم تغذیه و پزشکان به آن تأکید دارند. زیرا ممکن است به علت یک سهل انگاری در هنگام فراوری، شرایط نامناسب نگه داری و یا رد شدن تاریخ مصرف قوطی تن ماهی به نوعی باکتری خطرناک آلوده باشد. این باکتری عامل ایجاد نوعی مسمومیت کشنده به نام بوتولیسم است.
جوشاندن تن ماهی تنها راهی است که می تواند این باکتری های مضر را از بین ببرد. پس این مرحله را جدی بگیرید. اگر در انجام این کار سهل انگاری کنید، می تواند منجر به فاجعه ای غیرقابل جبران گردد. بله دقیقا درست متوجه شدید. نجوشاندن تن ماهی پیش از مصرف می تواند تبعات غیرقابل باوری را برای شما به همراه داشته باشد؛ بنابراین با تصور این که مسئله ای پیش نخواهد آمد، به علت تنبلی یا گرسنگی زیاد جوشاندن قوطی کنسرو را از قلم نیاندازید.
طرز تهیه سالاد تن ماهی
1 ـ برای آغاز کار ابتدا تن ماهی را به مدت بیست دقیقه بجوشانید؛ سپس بگذارید خنک گردد و بعد درب قوطی را باز کنید. تن ماهی را داخل یک صافی بریزید تا روغن آن خارج گردد.
2 ـ داخل یک کاسه مناسب خیارشور خرد شده، ساقه کرفس خرد شده، پیازچه خرد شده، شوید خرد شده و جعفری خشک را با هم مخلوط کنید؛ سپس تن ماهی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3 ـ در ظرفی دیگر سس مایونز را همراه با سس فرانسوی، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید؛ سپس سس را به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سالاد را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد و مزه ها با هم ترکیب شوند. هنگام سرو سالاد چند برگ کاهو را داخل ظرف سرو بچینید و سالاد تن ماهی را روی برگ کاهو بریزید. این سالاد خوشمزه را می توانید با انواع نان تست و باگت و یا نان پیتا میل کنید، نوش جان.
نکته
به جای پیازچه می توانید از پیاز قرمز برای تهیه این سالاد بهره ببرید.
منبع: فرارو