3 روش تهیه سس انار، چاشنی بی نظیر غذا و دسر

به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، سس انار یک طعم دهنده بی نظیر با مزه ای ملس است که نه تنها می توان آن را برای تهیه دسر به کاربرد، بلکه می توان در بعضی از غذا ها آن را جایگزین رب انار کرد.

3 روش تهیه سس انار، چاشنی بی نظیر غذا و دسر

به گزارش ، سس انار یکی از آن سس هایی است که می تواند طعم بی نظیری به غذا هایی مانند استیک گوشت، جوجه کباب و ماهی شکم پر بدهد. به علاوه می توان از این سس در آب انار بستنی نیز استفاده کرد. به طور حتم کسانی که از خوردن غذا هایی با طعم ترش و ملس لذت می برند، طعم این سس در غذاهایشان دوست خواهند داشت. به همین دلیل اگر از ذائقه غذایی میهمانان تان اطمینان دارید می توانید با درست کردن این سس و مصرف کردن آن ها در غذا های خود میهمانان خود را از طعم بی نظیرش شگفت زده کنید. روش های تهیه بسیاری برای سس انار وجود دارد که در این مطلب خوشمزه ترین و بهترین آن را برای شما گردآوری نموده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه این سس انار در هر خانه ای پیدا می گردد. شاید به همین دلیل است که این روش تهیه در میان خانم های کدبانو رواج بسیاری دارد.

گفتنی است که مقدار مواد ذکر شده در جدول زیر به میزان چهار تا پنج قاشق غذاخوری به شما سس خواهد داد و شما می توانید در صورت لزوم مقدار آن را با حفظ نسبت تناسب، کم یا زیاد کنید.

آب انار دو پیمانه

نشاسته دو قاشق مرباخوری

آب لیموی تازه دو قاشق چای خوری

شکر دو قاشق مرباخوری

نکته: منظور از پیمانه، لیوان دسته دار فرانسوی است.

اگرچه مراحل درست کردن این سس بسیار ساده است، اما نکاتی وجود دارد که آن را سس خوشمزه تر و حرفه ای تری تبدیل می نماید که تمام آن را به شما معرفی خواهیم کرد. طرز تهیه این سس خوشمزه به شرح زیر است:

ابتدا آب انار را در قابلمه ای مناسب بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و در تمام مراحل مراقب باشید که سس ته نگیرد.

پس از اینکه دمای آب انار ولرم شده نشاسته را الک نموده و در چند مرحله به آب انار اضافه کنید و به آرامی لهم بزنید تا به طور کامل در آب انار حل شده و گلوله نشوند.

شکر و آب لیمو را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا شکر به طور کامل حل گردد.

به مواد اجازه دهید با دمای ملایم به صورت نیم جوش تبخیر گردد تا غلظت آن به اندازه مطلوبی برسد.

سس شما آماده است شما می توانید آن را در ظرف دردار و در یخچال نگه دارید.

برای تهیه این سس بی نظیر تنها به مواد ذکر شده در جدول زیر احتیاج دارید. شما می توانید مقدار مواد را با حفظ تناسب آن کم یا زیاد کنید.

آب انار دو پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

زنجبیل خرد شده یک قاشق غذا خوری سر پر

سرکه سیب یک چهارم پیمانه

شکر دانه ریز یک چهارم پیمانه

فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری

این سس خوشمزه زحمت زیادی ندارد و با مقداری صبر و حوصله آماده خواهد شد. گفتنی است که زنجبیل و فلفل سیاه موجود در این سس طبع انار را متعادل می نماید و طعم دلپذیری به آن می بخشد. برای تهیه این سس تنها کافیست مراحل زیر را انجام دهید:

تمام مواد را در قابلمه ای مناسب ریخته و بر روی گاز قرار دهید تا به جوش آید.

سپس دمای گاز را کاهش دهید تا به صورت نیم جوش تمام مواد در یک دیگر بجوشند تا مواد مزه یکدیگر را بگیرند. مراقب دمای گاز باشید تا سس نسوزد.

جوشیدن مواد را تا هنگامی که به میزان دو سوم تبخیر شوند ادامه دهید تا مایع چسبناک و غلیظی به دست آید.

سس انار شما اماده است شما می توانید مقداری دانه انار تازه برای طعم و ظاهر بهتر به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: خواص انار؛ 17 خاصیت شگفت انگیز انار برای سلامت جسم و ذهن

این دستور تهیه طعم خاصی نسبت به سس های دیگر دارد و گزینه بسیار مناسبی برای غذا های گوشتی است که به شما پیشنهاد می کنیم آن را امتحان کنید. مواد لازم برای تهیه این سس در تمام فصول در دسترس است و این موضوع باعث می گردد که در فصولی که دسترسی به آب انار ندارید بتوانید از آن بهره ببرید. این مواد در جدول زیر برای شما شرح داده شده است:

رب انار چهار قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی دو قاشق چای خوری

آب تمبر هندی صاف شده دو پیمانه

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

شکر دانه ریز یک چهارم پیمانه

آبلیمو تازه به مقدار لازم

شاید فکر کنید که این دستور تهیه به دلیل مواد مختلف بیشتری که دارد زحمت بیشتری نیز خواهد داشت، اما اشتباه می کنید، زیرا برای تهیه آن تنها کافیست مراحل زیر را انجام دهید.

یک بسته تمبر هندی را در دو پیمانه آب ولرم بهم بزنید تا به طور کامل حل شوند سپس از صافی رد کنید تا از هسته خود جدا شوند.

سپس آب تمبر هندی را با بقیه مواد در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید.

اجازه دهید تا سس شما به غلظت مطلوبتان برسد سپس از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خوشمزه ترین و حرفه ای ترین دستور تهیه سس انار را برای شما شرح دادیم. توصیه می کنیم که این سس را برای مدت طولانی نگهداری نکنید و به صورت تازه آن را سرو کنید؛ زیرا طعم تازه تر و بهتری خواهد داشت. شما می توانید از این سس برای سالاد سبزیجات و مرغ بریان نیز بهره ببرید. سس خوشمزه انار به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان زیاد تاثیر زیادی در بهبود عملکرد کلیه، قلب و پوست خواهد شد و از بروز سرطان جلوگیری خواهد نمود؛ لذا قرار دادن انار در برنامه غذایی خانواده می تواند در بلندمدت تاثیر بسزایی در سلامت خانواده داشته باشد.

منبع: ستاره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "3 روش تهیه سس انار، چاشنی بی نظیر غذا و دسر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 روش تهیه سس انار، چاشنی بی نظیر غذا و دسر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید