طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان همراه با ویدیو
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، امروز قصد داریم تا با هم یک لازانیای سیب زمینی متفاوت و خوشمزه با لایه ای از گوشت، پنیر موزارلای تازه و پنیر پارمسان تهیه کنیم. طعم دهنده این غذای خوشمزه پنیر پارمسان است که یکی از پنیرهای ایتالیایی معروف و محبوبی است که به شکل جامد یا پودر شده شما می توانید از آن بهره ببرید. یک کیلوگرم از پنیر پارمسان از 22 تا 24 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه شده و سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد. جالب است بدانید که پروتئین موجود در پنیر پارمسان از پروتئین موجود در گوشت قرمز نیز بیشتر است و در عین حال هضم آن بسیار آسان تر می باشد. برای آماده شدن این پنیر باید حداقل 8 ماه صبر کرد و نهایت زمان مورد انتظار هم 4 سال است. طبیعی است که هرچقدر پارمسان قدیمی تر باشد، کیفیت و قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.
یکی از مهمترین کاربردهای پنیر پارمسان برای تهیه نان سیر و سالاد سزار است. هرچند برای انواع غذاهای ایرانی و فرنگی مانند اسپاگتی، سوپ، سوس و سوفله به عنوان طعم دهنده می توان از پنیر پارمسان بهره برد. ما در این رسپی می خواهیم با پنیر پارمزان یک لازانیای نو و بدون خمیر درست کنیم. در واقع در این روش، ما به جای خمیر لازانیا از پنیر و ورقه های نازک سیب زمینی استفاده می کنیم. در ادامه با طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان و موزارلا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیب زمینی دو عدد
- پیاز (خرد شده) یک عدد
- سیر (خرد شده) یک حبه
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- پوره گوجه فرنگی دو پیمانه
- اسفناج 250 گرم
- پنیر موزارلا کاله خرید آنلاین 150 گرم
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 100 گرم
- جعفری تازه به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان
مرحله اول
لازانیا یک غذای ایتالیایی خوشمزه و محبوب است که انواع هیجان انگیز و متنوعی داشته و شما می توانید این غذا را در شکل ها و طعم های متفاوت مانند لازانیای بادمجان، لازانیای سبزیجات یا میت بال و لازانیای سیب زمینی امتحان کنید. همانطور که در مواد اولیه مشاهده نموده اید در تهیه این نوع از لازانیا از خمیر لازانیا استفاده نمی کنیم و به جای آن از ورقه های نازک سیب زمینی و پنیر موزارالا و پارمسان تازه یاری می گیریم. برای آغاز ابتدا میزانی روغن زیتون داخل ظرف سرامیکی مخصوص فر بریزید و با فرچه آن را کف ظرف پخش کنید و میزانی نمک کف ظرف بپاشید. دو عدد سیب زمینی را به صورت نازک حلقه حلقه کنید و حلقه ها را کف ظرف بچینید.
مرحله دوم
در یک ماهیتابه نچسب میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه گاز قرار دهید. پیاز را نگینی خرد نموده به همراه سیر خرد شده به مدت شش تا هفت دقیقه داخل ماهیتابه تفت دهید و روی آن فلفل و نمک بپاشید. سپس گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با سیرداغ و پیاز داغ خوب ترکیب گردد و تغییر رنگ دهد. پس از 10 دقیقه پوره گوجه فرنگی را روی مخلوط گوشت چرخ نموده بریزید و هم بزنید.
مرحله سوم
حالا مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را داخل ظرف روی سیب زمینی ها بریزید. برگ های اسفناج تازه را نیز یکی یکی روی گوشت ها بچینید طوری که کاملا روی مواد پوشیده گردد. سپس پنیر موزارلای توپی را برش بزنید و روی اسفناج ها را کاملا با ورقه های موزارلا بپوشانید. یک لایه نیز پنیر پارمسان پودری اضافه کنید.
مرحله چهارم
در یک مرحله دیگر دوباره سیب زمینی، گوشت، اسفناج، پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را روی هم اضافه کنید. سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهد تا مواد خوب پخته و برشته شونند و پنیر داخل آن ها آب شده و روی آن طلایی گردد. لازانیای سیب زمینی خانگی شما آماده است. با میزانی فلفل سیاه و چند برگ ریحان آن را تزیین و نوش جان کنید!
منبع: کتاب کاله