طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان همراه ویدیو
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، چیکن آلفردو یک غذای محبوب همگان است اکثریت این غذا را با عنوان پاستا و سس آلفردو می شناسند و یک غذای خوشمزه است که با استفاده از طعم خوب پنیر پارمسان می تواند خیلی غذای لذیذتری شده و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
برای پخت این غذای عالی ابتدا باید پاستا و یا فتوچینی را درون آب بریزید و بگذارید که پخته گردد و سپس با توجه به دستوری که در اختیارتان گذاشته ایم سس آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. علت خوش طعم شدن این غذا وجود خامه و پنیر در آن است که یک طعم جالب و هیجان انگیز به آن می دهد و جز پر طرفدارترین پاستاها محسوب می گردد.
مواد لازم برای چیکن آلفردو با پنیر پارمسان
- پودر پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 50 گرم
- سیر دو حبه
- سینه مرغ یک عدد
- قارچ خرد شده شش عدد
- فتوچینی 150 گرم
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین 200 گرم
- جوز هندی یک قاشق چای خوری
- جعفری تازه خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان
مرحله اول
قابلمه ای پر از آب را بر روی شعله ملایم قرار دهید، تا آب درون آن بجوشد. روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید و سپس فتوچینی ها را درون آن بریزید.
مرحله دوم
یک تابه را بر روی شعله قرار دهید و با روغن زیتون کف آن را چرب کنید. سینه مرغ را درون تابه بگذارید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و بگذارید تا مرغ سرخ گردد. قارچ و خامه را به مرغ اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. سپس شیر را درون آن بریزید تا جوش بیاید. در پایان فتوچینی ها را به داخل تابه منتقل کنید و پودر پارمسان را بر روی آن بریزید.
مخلوط را خوب هم بزنید و جوز هندی و سیر را نیز در حین هم زدن به آن اضافه کنید. جعفری را بر روی مخلوط داخل تابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید و سپس آن را داخل ظرف سروتان بریزید و در کنار خانواده و دوستانتان از آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله