طرز تهیه سیب زمینی پنیری خوشمزه
به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، سیب زمینی پنیری یکی از انواع فست فود های خوشمزه و بسیار پرطرفدار است که در کافه ها و رستوران ها با روش های گوناگون سرو می گردد و طعم بسیار ویژه ای دارد.
امروز فست فود ها در تمام جهان جایگاه ویژه ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا های سنتی به سمت غذا های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا نموده است. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن ها می گردد.
سیب زمینی پنیری یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست و یکی از پیش غذا های معروف و محبوب رستوران ها در سراسر جهانست.
این غذا به علت داشتن سیب زمینی و پنیر پیتزا بسیار پر کالری است؛ بنابراین به عنوان وعده غذایی اصلی به ویژه برای وعده ناهار بسیار مناسب است؛ بعلاوه در این نوع طبخ از آنجا که سیب زمینی آبپز می گردد و سرخ نموده نیست، برای بچه ها که به فست فود علاقه دارند، بسیار مناسب تر است.
برای تهیه این غذا باید حتما از سیب زمینی های کوچک و نقلی بهره ببرید.
سیب زمینی ریز: نیم کیلو
سیر: 2 حبه
جعفری تازه: 100 گرم
پیازچه: 3 عدد
پنیر پیتزا: 300 گرم
کره: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
پاپریکا: نصف قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند.
از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد.
روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم.
البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:
1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد.
در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد.
ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای معین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.
1 ـ برای آغاز کار سیب زمینی ها را پوست کنید و در آب و کمی نمک بجوشانید تا پخته شوند. دقت کنید که سیب زمینی نباید له گردد.
2 ـ کره را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا آب گردد؛ سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید. حالا سیر رنده شده را داخل ماهی تابه بریزید و سی ثانیه تفت بدهید و بعد فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و کمی نمک به سیر اضافه کنید.
3 ـ در این مرحله سیب زمینی های آبپز را به صورت درسته به ماهی تابه اضافه کنید و داخل روغن زیتون و ادویه ها تفت بدهید.
4 ـ جعفری و پیازچه را بعد از شستن خرد کنید و روی سیب زمینی بریزید و در مرحله آخر پنیر پیتزا را روی سیب زمینی ها بپاشید و درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا پنیر کاملا آب گردد؛ سپس سیب زمینی های پنیری خوشمزه شما آماده است که می توانید آن را با سس کچاپ یا هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید. نوش جان.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید