مواد غذایی که قند خون را پایین می آورد

به گزارش وبلاگ وردپرسکارا، شناختن مواد غذایی که باعث کاهش قند خون می گردد برای کسانی که مستعد افزایش قند خون هستند یک باید به شمار میرود. مقاله زیر به بعضی مواد غذایی اشاره می نماید که مصرف آن ها می تواند به کاهش قند خون یاری کند.

مواد غذایی که قند خون را پایین می آورد

مترجم: امین حسین پور

منبع:راسخون

شناختن مواد غذایی که باعث کاهش قند خون می گردد برای کسانی که مستعد افزایش قند خون هستند یک باید به شمار میرود. مقاله زیر به بعضی مواد غذایی اشاره می نماید که مصرف آن ها می تواند به کاهش قند خون یاری کند.

مصرف شیرینی جات و قند و شکر به اندازه زیاد برای سلامتی مضر است. این کار باعث مختل شدن اندازه قند خون در بدن می گردد و می تواند باعث ایجاد قند خون بالا و دیابت گردد. از اینرو، کنترل سطح قند خون لازم است.

مواد غذایی و مکمل هایی طبیعی بسیاری وجود دارد که اگر در رژیم غذایی روزانه گنجانده گردد می تواند به پایین آوردن طبیعی سطح قند خون یاری کند. بدین منظور فهرستی از مواد غذایی که برای این کار مناسب است ارائه شده است.

دارچین

دارچین حاوی اندازه زیادی مهمیم و بعلاوه فیبر می باشد. علاوه بر این، ماده ای به نام پلی فنل در دارچین وجود دارد که همچون انسولین عمل می نماید. همانطور که می دانیم انسولین به طور قابل توجهی باعث کاهش قند خون می گردد. مطابق تحقیقات اجرا شده، مصرف روزانه یک قاشق چایخوری دارچین می تواند به کاهش قند خون تا 20 درصد یاری کند. به علاوه، تأثیر آن را می توان در مدت 3 هفته مشاهده کرد. به همین دلیل است که این روش درمانی بسیار توصیه می گردد. دارچین علاوه بر کاهش قند خون باعث کاهش کلسترول هم می گردد.

آوکادو

آوکادو حاوی اندازه بالایی چربی هایی اشباع شده و فیبر محلول است که حساسیت بدن نسبت به انسولین را بالا می برد و برعکس مقاومت در برابر آن را کاهش می دهد. آوکادو سرشار از مواد مغذی مانند پتاسیم و ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C و E می باشد. آوکادو بعلاوه محتوی تیامین ، فسفر ، اسید فولیک ، مهمیم ، آهن و مس می باشد. آوکادو به طور طبیعی دارای محتویات قند پایینی است.

بذر کتان

بذر کتان سرشار از امگا3 ، چربی های مفید ، فیبر و مواد معدنی ضروری دیگر می باشد. بذر کتان کربوهیدرات کمی دارد و از اینرو، باعث کاهش قند خون می گردد. بذر کتان بعلاوه سطح کلسترول خون را پایین می آورد. این ها بعضی از دلایلی است که باعث می گردد بذر کتان ماده غذایی مهمی برای افراد دیابتی به حساب آید.

خشکبار

وقتی صبحت از کاهش قند خون می گردد، می توان روی خشکبار حساب باز کرد. با مصرف خشکبار انرژی پایداری به دست می آوریم زیرا، خشکبار مواد غذایی است که دیر هضم می گردد و محتوی چربی های مفید و پروتئین بالایی است. مقاومت در برابر انسولین بدن با مصرف روزانه اندازهی خشکبار کاهش می یابد. در حقیقت، تحقیقات اجرا شده اثبات نموده است که با مصرف خشکبار دیابت نوع دو تا 20 درصد کاهش می یابد. بدین منظور می توان از گردو ، بادام زمینی و غیره استفاده کرد.

سیر

مصرف روزانه سیر باعث کاهش سطح گلوکز می گردد. مصرف سیر خام باعث کاهش قند خون می گردد ، فراوری انسولین را افزایش می دهد و در حساسیت بدن نسبت به انسولین نقش دارد. سیر دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هم می باشد. پس، از افزودن سیر به وعده های غذایی خود غافل نشوید.

پیاز

پیاز منبع غنی از گوگرد و فلاونوئیدهاست. بنابراین، از جمله مواد غذایی است که باعث کاهش قند خون می گردد. مصرف پیاز باعث افت قند خون تا حد قابل توجهی می گردد.

لیمو

لیمو که سرشار از ویتامین C است برای پایین آوردن سطح قند خون بسیار مفید است. علاوه بر این، خاصیت اسیدی لیمو شاخص قند وعده غذایی را تا حد زیادی پایین می آورد. لیمو بعلاوه حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است که برای سلامت کلی بدن مفید است.

گیلاس

گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر محلول است. گیلاس حاوی کالری پایینی است که باعث افزایش ترشح انسولین می گردد. در نتیجه، گیلاس خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

سبزیجات

سبزیجات برترین ماده غذایی برای افراد دارای قند خون بالاست زیرا، کالری کمی دارد. بعضی از برترین سبزیجات برای گنجاندن در رژیم غذایی عبارت است از کرم بروکلی و کلم.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین نه تنها برای کاهش قند خون بلکه برای کل بدن مفید است. سیب زمینی شیرین سرشار از بتا کاروتن و فیبر محلول است. وجود این دو ماده باعث افزایش پاسخگویی بدن به انسولین می گردد و سطح قند خون را پایدار می نماید.

گوجه فرنگی

یکی از سبزیجاتی که در هر خانه ای یافت می گردد گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی نه تنها دارای کربوهیدرات پایینی است بلکه بعلاوه باعث کنترل سطح گلوکز ادرار می گردد. پس، افراد دیابتی باید مصرف گوجه فرنگی را فراموش نکنند.

مواد غذایی دیگری که به کاهش قند خون یاری می نماید:

صدف ، مرغ ، ماهی ساردین ، سبزیجات آب پز ، عدس ، دانه سویا ، لوبیای پخته ، ماکارونی گندم کامل ، گریپ فروت ، بادام و کاشو

جدا از این مواد غذایی، آب ، سرکه و جو هم باعث پایین آمدن سطح قند خون می گردد. ولی، در مصرف این مواد غذایی نباید زیاده روی کرد.

منبع: راسخون

به "مواد غذایی که قند خون را پایین می آورد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مواد غذایی که قند خون را پایین می آورد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید